U bent nu hier: Home » Vlaams-Brabant » Lubbeek » EasyFit&Recovery

EasyFit&Recovery

Drogenhof, 39A
3210 Lubbeek (Vlaams-Brabant)
Tel: 0478610864
Fax: -
BTW-nr: -
Afbeelding › EasyFit&Recovery Welkom bij easyFit&Recovery, een (sport)praktijk te Lubbeek met kinesist (en), personal trainer (s) en de plek om een bikefitting te laten doen.

Ben je op zoek bent naar een kinesist, personal trainer, fitnessstudio, groepstraining en/of bikefitting? Kijk dan zeker even verder.

Als kinesist sta ik graag klaar voor jou om je zo snel als mogelijk pijnvrij te maken, je pijnvrij te houden en je sterker te maken. Zo werk ik dus ook aan preventie om letsels in de toekomst voorkomen. Natuurlijk sta ik ook klaar om je te helpen met allerlei revalidatie’s zoals na een operatie of een val.

Ben je eerder op zoek naar de motivatie om een gezondere levensstijl te bereiken? Of wil je jouw persoonlijke doelen bereiken maar weet je niet hoe? Ook daar kan ik je helpen! Ik ben van mening dat een gezond en sterk lichaam samengaat met een minimaal optreden van klachten, al moet je wel op een correcte manier sporten. Oefeningen kunnen snel verkeerd uitgevoerd of opgebouwd worden. Soms is het moeilijk om alleen de trainingen vol te houden. Ik sta naast jou, begeleid jou en motiveer jou. Mijn visie voor fitness, gezondheid en letselpreventie zorgen er voor dat je u in geen tijd goed voelt en resultaat ziet.

Fiets je graag maar treden er lichamelijke klachten op tijdens het fietsen (recreatief, koers, mountainbike, gravelbike)? Dan is voor jou een bikefit hét antwoord. Wij gaan ons van nature uit steeds aanpassen aan de belasting, maar het is eerder het omgekeerde wat correct is. Ik analyseer jouw lichaam én jouw fiets, en pas de fiets aan aan jouw lichaam.
Diensten: Manuele therapie, Dry needling, Sporkinesitherapie, Cardiale revalidatie, Zwangerschapskinesitherapie, Personal coaching, Bikefitting, Relaxatie
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Werkzaam in een straal van ongeveer 10 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy