U bent nu hier: Home » Vlaams-Brabant » Lubbeek

Kinesist Lubbeek

Hieronder vindt u een overzicht van alle kinesisten in Lubbeek. Voor een overzicht van kinesisten in de provincie Vlaams-Brabant, ga naar kinesist Vlaams-Brabant. Of ga naar direct contact met kinesisten om via één e-mail in contact te komen met meerdere kinesisten tegelijk.

1

EasyFit&Recovery

Drogenhof, 39A, 3210 Lubbeek (Vlaams-Brabant)
Tel: 0478610864, Fax: -, BTW-nr: -
Welkom bij easyFit&Recovery, een (sport)praktijk te Lubbeek met
kinesist (en), personal trainer (s) en de plek om een bikefitting te laten doen.

Ben je op zoek bent naar een kinesist, personal trainer, fitnessstudio, groepstraining en/of bikefitting? Kijk dan zeker even verder.

Als kinesist sta ik graag klaar voor jou om je zo snel als mogelijk pijnvrij te maken, je pijnvrij te houden en je sterker te maken. Zo werk ik dus ook aan preventie om letsels in de toekomst voorkomen. Natuurlijk sta ik ook klaar om je te helpen met allerlei revalidatie’s zoals na een operatie of een val.

Ben je eerder op zoek naar de motivatie om een gezondere levensstijl te bereiken? Of wil je jouw persoonlijke doelen bereiken maar weet je niet hoe? Ook daar kan ik je helpen! Ik ben van mening dat een gezond en sterk lichaam samengaat met een minimaal optreden van klachten, al moet je wel op een correcte manier sporten. Oefeningen kunnen snel verkeerd uitgevoerd of opgebouwd worden. Soms is het moeilijk om alleen de trainingen vol te houden. Ik sta naast jou, begeleid jou en motiveer jou. Mijn visie voor fitness, gezondheid en letselpreventie zorgen er voor dat je u in geen tijd goed voelt en resultaat ziet.

Fiets je graag maar treden er lichamelijke klachten op tijdens het fietsen (recreatief, koers, mountainbike, gravelbike)? Dan is voor jou een bikefit hét antwoord. Wij gaan ons van nature uit steeds aanpassen aan de belasting, maar het is eerder het omgekeerde wat correct is. Ik analyseer jouw lichaam én jouw fiets, en pas de fiets aan aan jouw lichaam.
Manuele therapie, Dry needling, Sporkinesitherapie, Cardiale revalidatie,
Zwangerschapskinesitherapie, Personal coaching, Bikefitting, Relaxatie
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › EasyFit&Recovery

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy